Registreer Veel gestelde vragen (FAQ) Ledenlijst Kalender Markeer forums als gelezen

Ga terug   Satellietforum > Satellietontvangers > Topfield

Notices

Antwoord
 
Onderwerp Opties Weergave Modus
  #21  
Oud 30-11-17, 11:44
leon/aspro64's Avatar
leon/aspro64 leon/aspro64 is offline
Satellietforum Fan
 
Datum van registratie: 04-08-10
berichten: 342
Stuur een bericht via MSN naar leon/aspro64 Stuur een bericht via Yahoo naar leon/aspro64
Standaard

hallo beste mensen van het forum,
heb de topfield SRP-2401 CI+

mijn vraag is het mogenlijk om een HD+ smartcart er in te plaatsen om de duitse HD zenders zoals RTL II,Pro sieben Vox er in te plaatsen

ben bij astra sat in groningen terecht gekomen en die hebben zulke kaarten.kosten 69 euro
die zijn een halfjaar geldig.
heb ze ook opgebeld maar kon er niet veel wijzer van worden.
daarom weet ik dat hier op dit forum mensen zitten die er toch veel vanaf weten.

een vriendelijke groet vanuit eindhoven;
Hans Verbiest
__________________
Topfield SRP-2401CI+ 19*/23*/28*&13hotbird.

Laatst aangepast door leon/aspro64 : 30-11-17 om 11:45 Reden: taalfouten
  #22  
Oud 01-12-17, 12:55
WallStreet's Avatar
WallStreet WallStreet is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 20-01-11
berichten: 3.274
Standaard

Lijkt me wel gezien de CI+ benaming zal die werken met de HD+ CI module. Je moet dan echter wel de CI+ module inclusief HD+ smartcard kopen en niet een losse smartcard. Bij genoemde dealer is dat een tientje duurder. Wellicht kun je een Duitse leverancier vinden die hem goedkoper op wil sturen.
__________________
ET10K powered by OpenPli
  #23  
Oud 01-12-17, 17:57
Lampje's Avatar
Lampje Lampje is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 16-12-10
berichten: 4.129
Standaard

Op een ander forum werd deze vraag ook gesteld voor RTL HD, het schijnt dat deze kaarten niet meer geactiveerd worden ondanks dat ze nog volop verkocht worden. En je hebt een CDS gecertificeerde CI+ Topfield daar gaat die Duitse HD+ kaart niet in werken.
  #24  
Oud 02-12-17, 11:46
leon/aspro64's Avatar
leon/aspro64 leon/aspro64 is offline
Satellietforum Fan
 
Datum van registratie: 04-08-10
berichten: 342
Stuur een bericht via MSN naar leon/aspro64 Stuur een bericht via Yahoo naar leon/aspro64
Standaard

@Lampje
@Wallstreet,
heel hartelijk dank voor de info.

bij astrasat in gronnigen was alleen de kaart en die koste 69 euro.
bij cartwriter koste hij 79 euro en daar was de module bij u weet wel waar de de desbetrefende kaart in moet.

nou is het wel zo dat ik mijn abbo bij CD is opgezegd en dat was per 17/11.
dus als ik het goed begrijp is de kans redelijk/groot dat die HD+kaart niet
gaat werken.

en inderdaad ben ook terecht gekomen op de duitse site maar daar konden die kaarten niet worden besteld er werd aangegeven niet geldig in u land.
nogmaals mij hartelijke dank voor de info.
vriendelijke groet vanuit Eindhoven:
Hans Verbiest
__________________
Topfield SRP-2401CI+ 19*/23*/28*&13hotbird.
  #25  
Oud 03-12-17, 10:53
WallStreet's Avatar
WallStreet WallStreet is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 20-01-11
berichten: 3.274
Standaard

Oudere kaarten kunnen wel werken zonder CI+ module, deze losse kaarten worden niet meer geactiveerd. Het lijkt me sterk dat nieuwe kaarten niet meer geactiveerd kunnen worden, dan zou niemand een abonnement kunnen nemen.

Als je de combinatie HD+ Ci+ module en HD+ smartcard koopt dan zal die best werken in je Topfield. Zo te zien levert amazon.de (klik) de module wel gewoon naar Nederland.
__________________
ET10K powered by OpenPli
Antwoord

Onderwerp Opties
Weergave Modus

Wat zijn jouw accountrechten?
U kan geen nieuwe onderwerpen starten
U kan geen reacties plaatsen
U kan geen bijlage(n) plaatsen
U kan uw eigen berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Ga direct naar forum


Alle tijden zijn CET. De tijd is nu 05:40.

CanalDigitaal ASTRA SatelliteMagazine